Moestuin

In jouw eigen moestuin kun je laten groeien wat je maar wil. Groenten, kruiden of fruit, het kan allemaal! Super vers en daardoor vol van smaak en met extra veel voedingstoffen. Wanneer je uiteindelijk je eigen tomaat, aardbei of wat dan ook kunt oogsten geeft dat veel voldoening. Wil je aan de slag met een eigen moestuin en ben je op zoek naar de juiste middelen daarvoor? Dan ben je bij tuincentrum Hoogeveen aan het juiste adres.

De basis voor een goede moestuin

Om een goede moestuin op te zetten heb je de juiste materialen nodig. Maak het jezelf gemakkelijk en werk met kweekbakken en de juiste kweekgrond. Maar ook als je helemaal uit wil pakken kun je zelfs bij ons terecht voor kweekkassen. Kom langs bij ons tuincentrum voor meer informatie of bel ons gerust: 0528 221976 we helpen je graag! 

Wat ga jij zelf kweken?

Als de basis voor jouw moestuin compleet is, kun je gaan bepalen wat je zelf wil gaan kweken. Bij ons vind je een tal van zaden waaruit je verschillende groente en fruit kunt laten groeien. Maar ook voor kruidenplantjes ben je bij ons aan het juiste adres. 

moestuin

Aan de slag!

Wat je ook zelf wil gaan kweken in jouw moestuin, wij hebben de juiste middelen beschikbaar om er een succes van te maken! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment